понедельник, 8 октября 2018 г.

Освітлення для ДНЗ №87 «Вишенька»


Адміністрація ДНЗ №87 мікрорайону Ракетне урочище, колектив та батьківська громада висловлюють щиру подяку голові адміністрації Центрального району Олександру Дмитровичу Березі за допомогу у вирішенні питання щодо відновлення мережі освітлення на території закладу.

Протягом багатьох років територія ДНЗ №87 не освітлюється. Шість високовольтних стовпів, які знаходяться на території не підключені до мережі. Освітлення встановлювалось, проте, лише на період виборчого процесу, оскільки в приміщенні садка знаходиться територіальний виборчий округ №129. Коли завершується виборчий процес, освітлення знімається.
Так, завідувач ДНЗ №87 Людмила Іванівна Крот постійно намагалась вирішити дане питання: зверталась із письмовими заявами до Управління освіти ММР, Обленерго,  Міськсвітло,  але проблема не вирішувалась.
У вересні завідувач прийшла на прийом до голови адміністрації Центрального району, Берези О.Д., із проханням посприяти у вирішенні питання відновлення освітлення. В результаті, 8 жовтня провелися роботи по підключенню високовольтних стовпів до мережі. Отже, вже увечері 8 жовтня територія ДНЗ №87 нарешті почала освітлюватись.







Комментариев нет:

Отправить комментарий