среда, 17 октября 2018 г.

Осінній ярмарок



12 жовтня у ДНЗ №87 «Вишенька» провели «Осінній ярмарок». Цього дня територію закладу було не впізнати! Одягненні в традиційний українській одяг «продавці», прикрашенні вишитими рушниками столи, наповнені запашними овочами й фруктами кошики, аромат домашньої випічки, весела музика – усе це створювало святкову атмосферу.

Ярмарок відкрив святковий концерт. На захід завітала депутат Миколаївської міської ради Олена Василівна Кисельова, яка привітала дітлахів, батьків та персонал садочку. Після урочистого відкриття розпочався сам Осінній ярмарок. Які цікаві і смачні товари рекламували вихованці кожної групи. Задоволення отримали і продавці і покупці!
 Постаралися діти та їх родини – їм за це окрема подяка, адже на святі пропонувалися лише найсмачніші солодощіТакож, усі присутні мали змогу відвідати майстер-класи, які проводили на майданчиках груп педагогічні працівники ДНЗ №87.
Веселе свято надовго запам’ятається всім учасникам заходу, воно ознайомило дітей з традицією ярмаркування українського народу, а також згуртувало всю садочкову родину — вихованців, вихователів, батьків.










1 комментарий: