среда, 16 февраля 2022 г.

Стрітення В ЗДО №87 "Вишенька"

 

15 лютого в Україні святкують Стрітення. В ЗДО №87 «Вишенька»  інструктор з фізкультури разом з вихователями середньої групи створили для дітей справжнє свято з веселими іграми, змаганнями. Не обійшлося на святі і без чарівних гостей квітучої та дзвінкоголосої Весни та поважної пані Зими, адже це свято зустрічі  пір року, під час якого вони змагаються, хто ж переможе Зима чи Весна.



                 Під час спортивного свята малята з команд «Сонечко» та «Крижинки» змагалися в естафетах «Збери морозиво в ріжок», «Спортивний малюнок «Ялинка», «Сонечко», «Мирилка», «Батл Зими з Весною», а допомагали своїм командам Весна та Зима. Змагання закінчилося з рахунком 5:5, а отже, перемогла дружба і кожна пора року прийде у відведений їй природою час і буде залишатися з нами скільки їй потрібно.




                Знайомлячи вихованців з різноманітними народними святами, звичаями та традиціями святкування, ми залучаємо дітей до народознавства, формуємо у них національну свідомість, гордість за свою приналежність до такої нації, як українці, повагу до народних традицій.





Комментариев нет:

Отправить комментарий